Joskus tauot ovat parasta mitä voit itsellesi antaa

En ole päivittänyt blogiani muutamaan viikkoon. Syitä on oikeastaan kaksi. Ensimmäinen on se, että olen suunnitellut tulevaa ja toinen on se, että olen viimeiset kaksi viikkoa möyrinyt puutarhassamme aamusta iltaan, taukoja tästäkin pitäen.

Herkkänä on niin altis sille, ettei anna itselleen taukoja. Tarkoitan nyt niitä todellisia taukoja, jolloin et todellakaan ole missään tekemisissä sen asian kanssa, mitä nyt milläkin hetkellä satut työstämään, joko konkreettisesti tai mielessäsi.

Tauko voi tehdä hyvää, kun annat asioiden tapahtua ilman että puserrat mitään esiin. Koska sinä olet antanut itsellesi luvan pitää taukoa?

Joskus tauot ovat parasta mitä voit itsellesi antaa

Vaikka itse rakastankin herkkyydestä kirjoittamista ja olen todella kiinnostunut aiheesta, olen viime viikkojen aikana tietoisesti vähentänyt asiaan syventymistä.

Herkkä ihminen on todella hyvä tekemään jatkuvaa syväanalyysiä asioista ja aiheista ja tämä saakin meidät välillä väsyttämään itsemme, jos emme huolehdi tauoista. Henkilökohtaisesti koen myös tarvitsevani hetkiä jolloin keskityn ainoastaan fyysiseen tekemiseen ja annan näin mielelleni mahdollisuuden olla ”nollakäynnillä”.

Koska olet viimeksi ottanut tauon ja tehnyt jotain ihan muuta?

Oletko miettinyt koska olet viimeksi tauon siitä, mitä normaalisti päiväsi aikana teet ja sen sijaan tehnyt jotain ihan muuta? Koska olet viimeksi tehnyt sen pienen asian, jota olet pitkään ajatellut tekeväsi, muttet koskaan ole saaanut aikaiseksi tehdä?

Se, että annat itsellesi luvan taukoon arjen tai työn askareista ja lopultakin teet jotain ihan muuta on todella antoisaa. Se voi jopa saada sinut tuntemaan, että olet saanut aikaiseksi jotain hienoa ja tarkoituksellista, olkoonkin se vaikka se, että olet istunut auringossa lukemassa kirjaa.

Tauko on todella ihmeellinen asia. Sen ei tarviste kestää kauan, mutta se voi antaa sinulle niin paljon voimaa, hyvää oloa ja inspiraatiota.

Huolehdi sinäkin, että otat tänään tai edes tällä viikolla yhden tai vaikka montakin taukoa siitä mitä ihkinä oletkin tekemässä. Lupaan että se on sen arvoista.

Kiitos, että kävit lukemassa kirjoitelmani, Joskus tauot ovat parasta mitä voit itsellesi antaa. jos haluat voit käydä lukemassa aikaisemman kirjoitukseni, Onko pakko suorittaa, jos ei jaksa? TÄSTÄ

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää