Miten ohjaus ja valmennus voi auttaa herkkää ihmistä?

Posted on elokuu 5, 2020Kommentit pois päältä artikkelissa Miten ohjaus ja valmennus voi auttaa herkkää ihmistä?

Moni herkkä joutuu antamaan itsestään kaikkensa, jotta jaksaa arjessa. Tämän päivän maailma on vaativa ja pitäsi olla tietynlainen, jotta siinä pärjää. Näin ainakin kuulee sanottavan. Herkkyyttään voi olla vaikea hyväksyä tai on päätynyt piilottamaan se, jottei tarvitsisi kuulla toisten sanomisia, jotka nekin loukkaavat ja satuttavat. Mutta oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon energiaa kaikki tämä sinulta vie?

Oletko koskaan ajatellut, että voisit käydä ohjauksessa ja valmennuksessa, jotta pääsisit elämään parasta elämääsi herkkyydestäsi huolimatta?

Miten ohjaus ja valmennus voi auttaa herkkää ihmistä?

Koska herkkyys on synnynnäistä, hermostossamme oleva asia, emme ole siitä aina täysin tietoisia. Kehomme ja aitimme saavat enemmän ärsykkeitä ja tarvitsemme paljon aikaa palautumiseen. Olemme usein todella empaattisia ja otamme toiset huomioon, niin hyvässä, kuin pahassa. Saatamme loukkaantua syvästi toisten sanomisista tai tuntea olevamme huonompia, kuin toiset, koska emme jaksa heidän tahdissaan.

Ohjaus ja valmennus voi olla tarpeen silloin, kun omat voimasi ja keinosi ei enää riitä. Kun tarvitset rinnallesi jonkun ulkopuolisen, joka kuuntelee ja osaa samaistua siihen, mitä sinä koet ja tunnet.

Ohjauksessa ja valmennuksessa voit myös opetella uusia toimintatapoja, joiden avulla voit saada enemmän tasapainoa elämääsi herkkyyden kanssa. Opit näkemään kaiken sen kauniin herkkydessäsi ja hyväksymään herkkyyden osana sinua.

Tarkoituksena on, että sinäkin pääset elämään parasta elämääsi, sitä, joka on sen näköistä, kuin toivot sen olevan.

Ohjaus ja valmennus ei ole terapiaa, mutta voi olla terapeuttista

Mikään ohjaus tai valmennus ei koskaan ole terapiaa, mutta se voi olla todella terapeuttista, eli parantavaa. Ennenkaikkea se on elämänlaatua parantavaa toimintaa, missä pääset paremmin tutustumaan itseesi ja siihen, minkälaista elämää juuri sinä tahtoisit elää tulevaisuudessa.

Ohjauksessa ja valmennuksessa ei keskitytä menneisyyteen vaan mietitään, mitä tapahtuu juuri nyt ja mitä toivoisit tapahtuvan tulevaisuudessa. Yhdessä ohjaajan/ valmentajan kanssa voit tehdä toimintasuunnitelman ja asettaa tavoitteet, joiden avulla pääset etenemään kohti toivottua tilannetta.

Voit myös käyttää ohjauksen ja valmennuksen keskusteluapuna. Joskus voi ola niin paljon helpompaa kertoa mieltään painavista asioista täysin tuntemattomalle, mutta luotettavalle ihmiselle. Tämä voi myös auttaa sinua hahmottamaan asiat selvemmin ja saamaan asioille täkeysjärjestyksen.

Vahvasti herkkä tmi aloittaa ohjauksen ja valmennuksen elokuussa 2020

Elokuussa, eli jo nyt, voit sivustoni kautta varata ajan ohjaukseen ja valmennukseen. Voit aloittaa varaamalla ajan alkukartoitukseen, jossa voimme tutustua toisiimme ja miettiä, miten voisin sinua parhaiten auttaa.

Ohjausta ja valmennusta voit saada kauttani myös yksittäisinä 45 minuutin aikoina tai sitten voit heti varata itsellesi neljän kerran valmennuspaketin, sinä päätät.

Oletko valmis lähtemään elämäsi kenties suurimmalle matkalle? Matkalle kohti parempaa itsetuntemusta ja parasta elämääsi.

Lisää tietoa ja ajanvarauskalenterin löydät täältä.