Vahvasti herkkä sivuston takana Petra

Olen Petra, nainen, joka oivalsi oman herkkyytensä romahduksen kautta.

Tarinani voit käydä lukemassa TÄSTÄ

Olen viimeisen 20 vuoden aikana toiminut niin lähihoitajana, sosiaaliohjaajana, sosiaalityöntekijänä kuin lastensuojeluyksikön esimiehenä. Olen myös elämäntaitovalmentaja.

Kaikki hankittu osaamiseni on mielestäni tarpeellista niin ohjauksessa ja valmennuksessa, kuin verkkokurssien sisällön tuottamisessa, koska näen, että ihminen on fyysinen, psyykkinen sekä sosiaalinen kokonaisuus.

Olen myös herkkä, joten tietämystäni tähän luonteenpiirteeseen olen luonnollisesti syventänyt.

Luonteeltani olen empaattinen, kuunteleva sekä utelias. Uskon aitoon kohtaamiseen, siihen, että neuvojen antamisen sijaan osaa aidosti kuunnella, mitä toinen kertoo. Uskon etenkin siihen, että jokainen ihminen on oman elämänsä asiantuntija.

Haluan tämän sivuston avulla lisätä tietoa herkkyydestä ja siitä, ettei ole heikkoutta olla herkkä. Valmennusten ja verkkokurssien kautta haluan palvella sinua ja olla apunasi, jotta voit paremmin tutustua itseesi, tiedostaa omat voimavarasi ja löytää itsellesi oikean tavan kulkea eteenpäin

Toiveeni onkin, että jokainen oppisi näkemään herkkyytensä lahjana ja elämään parasta mahdollista elämää sekä olemaan Vahvasti herkkä.