LEMPEÄ, hyväksyvä tie itsetuntemukseen ja voimaantumiseen

Alkukartoitus (30 minuuttia) 20 €

Yksi ohjaus/valmennuskerta (45 minuuttia) 55 €

Neljän kerran valmennuspaketti (4*45 min.) 175 €.

Ajanvarauskalenteri löytyy TÄSTÄ

Ohjaus/valmennus joko kasvokkain tai puhelimitse. (tällä hetkellä ainoastaan puhelun kautta)

Mihin valmennus perustuu

Ohjaajana ja valmentajana minun tehtävänäni on palvella sinua ja olla apunasi, jotta voit paremmin tutustua itseesi, tiedostaa omat voimavarasi ja löytää itsellesi oikea tapa kulkea eteenpäin. Tämän mahdollistan olemalla aidosti läsnä, kannustaen ja ilman ennakkovaatimuksia tai olettamuksia.

Ohjauksessa ja valmennuksessa työskentelyn painopiste on aina tulevaisuudessa, tavoitteissa ja konkreettisten ratkaisuvaihtoehtojen löytämisessä.

Tavoitteenani on saada aikaan molemmille rento ja luottavainen ilmapiiri, jossa voit avullani oppia lempeitä keinoja löytää hyvinvointia, tavoitella unelmiasi tai selvitä ongelmatilanteistasi eteenpäin menemällä.

Jospa sinussa ei olekaan mitään vikaa, olet vain omanlaisesi.

Ohjaus ja valmennus aloitetaan aina kartoittamalla nykytilanne. Tämän jälkeen määrittelemme tavoitteesi ja teemme toimintasuunnitelman sinne pääsemiseksi. Keskitymme aina siihen, mitä haluat lisätä elämääsi.  

Voit varata ajan valmennukseen, kun tarvitset selkeyttä sinulle tärkeään asiaan tai ongelmaan tai haluat hahmotella suuntaviivoja tulevaan.

Valmennus ei ole terapiaa, vaan sen tarkoituksena on vuorovaikutuksessa tutkia ja miettiä, miten sinä toivot asioiden olevan.

Ohjaajana ja valmentajana autan sinua lempeäsi löytämään omat voimavarasi, jotta etenet kohti tavoitteitasi ja unelmiasi ja saat lisää itsetuntemusta ja hyväksyntää elämääsi.

Aiheita, joita voimme yhdessä pohtia:

  • erilaisten muutostilanteiden hallinta
  • stressinhallinta
  • unelmat ja niiden saavuttaminen
  • läsnäolon oppiminen
  • herkkyyden muuttaminen voimavaraksi
  • hyvinvoinnin kehittäminen

Valmennus käytännössä

Alkukartoitus – mihin haluat apuani

Alkukartoituksen aikana mietimme yhdessä, mikä on se asia, mihin sinä tarvitset apuani, mikä tilanteesi on juuri nyt, mihin haluat muutosta ja miltä haluat tulevaisuutesi näyttävän.

Tavoitteiden määrittely ja toimintasuunnitelma

Alkukartoituksen tehtyämme mietitään, mitkä ovat sinun tavoitteesi valmennuksessa ja miten sinne pääset. Toimintasuunnitelmaan kirjataan selkeä tavoite sekä välitavoitteet. Keskitymme aina siihen, mitä sinä haluat lisätä elämääsi.  Emme keskity ongelmaan vaan toivottuun tilanteeseen

Keskustelua

Keskustelun avulla autan sinua työstämään tunteita ja ajatuksia, jotta huomaisit oman voiman ja löytäisit uusia keinoja ja tapoja käsitellä asioita.  

Tehtäviä

Valmennuksen aikana saat erilaisia pieniä kotitehtäviä, joiden avulla pääset lähemmäksi tavoitettasi.